Skip links

Hoe werkt het?

Hoe werkt het bij BredaWandelt?

Je bent de ontdekker, wil ontmoeten en actief bezig zijn. Je hebt die stok achter de deur nodig om te wandelen of zoekt een gezellige en verrassende plek waar je anderen ontmoet. Het gevarieerde rooster zorgt voor afwisseling en bijzondere momenten om samen te komen.

Je wilt erbij zijn. Doordeweeks en in het weekend. Binnen het lidmaatschap dat je kiest krijg je credits. Deze credits, een soort muntjes, kan jij inzetten voor de activiteit die je wil doen. Hierin kan jij kiezen voor het ritme van alleen doordeweeks, alleen in het weekend, of voor een combinatie van deze twee. Jij bepaalt!

Proefwandeling

De eerste proefcredits krijg je van ons cadeau. Hiermee kan jij vrij kiezen welke activiteit(en) je als eerste wil proberen bij ons. Klik hier om je aan te melden.

Hoe werkt het bij BredaWandelt?

Je bent de ontdekker, wil ontmoeten en actief bezig zijn. Je hebt die stok achter de deur nodig om te wandelen of zoekt een gezellige en verrassende plek waar je anderen ontmoet. Het gevarieerde rooster zorgt voor afwisseling en bijzondere momenten om samen te komen.

Je wilt erbij zijn. Doordeweeks en in het weekend. Binnen het lidmaatschap dat je kiest krijg je credits. Deze credits, een soort muntjes, kan jij inzetten voor de activiteit die je wil doen. Hierin kan jij kiezen voor het ritme van alleen doordeweeks, alleen in het weekend, of voor een combinatie van deze twee. Jij bepaalt!

Proefwandeling

De eerste proefcredits krijg je van ons cadeau. Hiermee kan jij vrij kiezen welke activiteit(en) je als eerste wil proberen bij ons. Klik hier om je aan te melden.

Het creditsysteem

BredaWandelt maakt gebruik van het creditsysteem. Credits zijn vergelijkbaar met een digitale strippenkaart. Elke credit kan in worden gezet voor een wandelactiviteit. Het aantal credits bij een lidmaatschap bepaalt hoe vaak je in de week kan aansluiten. Met een lidmaatschap betaal je waarvoor je gebruikt, geeft het je de flexibiliteit om tussentijds je lidmaatschap aan te passen. We willen graag dat iedereen op een persoonlijke manier zijn eigen plek kan vinden binnen een flexibel en gevarieerd aanbod. Altijd met een component van ontmoeten, ontdekken en wandelen met een flinke dosis gezelligheid.

Je kunt op verschillende prijsniveaus instappen: brons, zilver, goud of platina. Afhankelijk van jouw ritme, behoefte en wensen kan je een lidmaatschap kiezen dat bij jouw levensstijl past. De credits die in je lidmaatschap horen zijn te verdelen naar wens, behoefte en wat je aanspreekt binnen de beschikbare activiteiten in de agenda. Het lidmaatschap is flexibel te verhogen, opzegbaar (met aanhouding van een redelijke opzegtermijn) of er kunnen credits bij gekocht worden.

Meer wandelen?

Wil je meer wandel dan je met je lidmaatschap kan? Geen probleem: je kunt op ieder moment extra credits bijkopen of je lidmaatschap upgraden!

Automatisch verlengd

Je lidmaatschap wordt iedere 4 weken automatisch verlengd. Er is geen minimum contractlengte, je kunt dus altijd je lidmaatschap stopzetten.

€20/per vier weken

7 credits

€25/per vier weken

10 credits

€30/per vier weken

17 credits

€35/per vier weken

24 credits

€20/per vier weken

7 credits

€25/per vier weken

10 credits

€30/per vier weken

17 credits

€35/per vier weken

24 credits

Veelgestelde vragen

Ja dat kan! Door op deze link te klikken kom je in de app en kan je een proefwandeling boeken.

Bekijk de verschillende lidmaatschap profielen. Heb je na het lezen van het bovenstaande voorbeeld en onze lidmaatschappen nog geen goed beeld wat bij je past? Plan dan hier een eerste proefwandeling in. Dan kijken we daarna graag met je samen om te zien wat het beste bij je past.

Kies een lidmaatschap wat bij jou past. Maak via deze link een account aan. Download de app voor op je telefoon (Download de app in de App Store of de Google Play Store). Open de app en log in. Ga in de app naar: studio. Je kan van start!

Je mag jouw lidmaatschap altijd opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 28 dagen.

Wil je later weer lid worden, betaal je hiervoor inschrijfgeld. 

Je kan jouw lidmaatschap heel makkelijk up- of downgraden. Je kan het altijd upgraden, maar downgraden maar twee keer per jaar.

Ja, als jullie op 1 adres wonen mag je samen met jouw partner het lidmaatschap delen.

Als lid krijg je vele voordelen bij onze partners. Als lid krijg je ook tot 35% korting op tickets van onze evenementen.

Basiswandeling
Is altijd onder begeleiding en heeft een afstand van 6-7 kilometer (Duurt 1 tot 1,5 uur). Deze wandelingen hebben altijd een thema. Vinden plaats in Breda. Start en stop hetzelfde en bij een horecagelegenheid.

Speciale wandeling
Zelfstandig wandelen in kleine groepjes met keuze uit verschillende afstanden. In de omgeving van Breda en daarbuiten (maximaal 45 min autorijden). Duur minimaal 3 uur.  Ontvangst met wat lekkers en drankje. Lokale component aanwezig (natuur, historie, regionaal). Met een digitale en/of uitgeschreven route. Extra’s aanwezig zoals muziek, kunst, cultuur, proeverij, brouwerij. 

Privé Tour
Onder begeleiding van een gids word je 1,5 - 2 uur meegenomen op tour. Deze gids gaat jou de bijzondere verhalen vertellen over het desbetreffende gebied. Je wordt rondgeleid en sluit de ochtend of middag altijd gezellig af met een drankje.

Thematische Challenge
Een aantal keer per jaar kan jij je opgeven voor de BredaWandelt challenge. Drie of vier weken lang word je gepusht om bijvoorbeeld elke dag 21 minuten te wandelen. Samen met andere deelnemers word je gemotiveerd maar motiveer je ook elkaar om die meters te maken.

Naast wandelingen die binnen het creditsysteem vallen, organiseert BredaWandelt jaarlijks evenementen waar je, als BW lid, tot wel 35% voordeel krijgt op je ticket. Denk hierbij aan: 1x per jaar de 4-daagse en de kerstwandeling, 2x per jaar BredaWanKelt (kroegentocht).  Voor vrienden is er een korting tot 20%, op de ticketprijs.

We bieden basis en speciale wandelingen, tours en challenges aan. Verder kan je deelnemen aan onze jaarlijkse evenementen. Bekijk de agenda voor alle activiteiten.

  • Basiswandeling 9x per week
  • Speciale wandeling 1x per week
  • Tour is 1x per maand
  • Challenge 2x per jaar

 

Dit is in de agenda te zien. Klik op de activiteit en bekijk het aantal credits
In de agenda staan alle activiteiten beschreven en staan de toegewezen credits erbij.

Credits gebruik je om activiteiten te boeken. Met deze credits kun je een activiteit naar keuze reserveren. Het aantal credits dat je nodig hebt verschilt per activiteit. Het aantal credits dat je elke 4 weken ontvangt is afhankelijk van het lidmaatschap waarvoor jij je hebt aangemeld. Kom je binnen die 4 weken credits te kort, dan kan je die met voordeel bijkopen.

Ja, dat kan altijd. In de app of op de webpagina vind je onder het kopje ‘studio’ en dan ‘mijn kaart ’ het aantal. 

Download de BredaWandelt app via de Apple of Play Store.

Verschillende activiteiten hebben verschillende tarieven die variëren van het type activiteit, voorbereidingstijd en de tijdsduur.

Geen zorgen, met een BredaWandelt lidmaatschap is je kaart 8 weken geldig. Omdat we begrijpen dat je soms drukke periodes hebt, geven we je hiermee voldoende tijd om te komen wandelen. Heb je na 8 weken credits over, dan vervallen deze aan het eind van die 8 weken. Als je je account opzegt vervallen alle overgebleven credits op de laatste dag van je lidmaatschap.

In je proefperiode heb je credits van ons cadeau gekregen. Deze credits kan je gebruiken tot op de laatste dag van je proefperiode. Na deze datum vervallen je credits. Blijf je na je proefperiode bij ons en heb je extra credits of creditbundels gekocht tijdens je proefperiode? Dan neem je die mee naar de volgende 4 weken.

Goed nieuws: als lid kun je altijd met voordeel credits bijkopen! Wat je hiervoor betaalt is afhankelijk van jouw lidmaatschap. Bij een brons lidmaatschap betaal je voor 4 extra credits €7,50, bij zilver 7 extra credits voor €7,50, bij goud 7 credits voor €6,00 en bij platina 7 credits voor €5,00.

Telkens als je reserveert, zie je een annuleringsperiode (12 uur vooraf aan een activiteit). Als je een reservering op tijd annuleert, brengen we niets in rekening. We storten dan de credits, die je hebt gebruikt om te reserveren, automatisch naar je account terug. Als je te laat annuleert, brengen we de credits in rekening.

Jazeker! Dit kan gemakkelijk door ze een profiel te laten aanmaken via de app of website en te laten kiezen voor 'proefcredits'. Plan direct samen een wandeling in. 

Laat je vriend/vriendin een account aanmaken in de app of via de website en kies voor het ‘vriend’ lidmaatschap. 

Ja, we werken samen met de gemeente Breda. Bekijk via deze link hoe je dit kan inzetten.

Wist je dat je ook je lidmaatschap kan aanpassen? Door bijvoorbeeld van een goud lidmaatschap naar brons te gaan, of vriend te blijven van BredaWandelt.

Toch echt stoppen? Dat vinden we heel erg jammer.

Je hebt een opzegtermijn van 28 dagen. Je moet dus 28 dagen voordat het contract stopt opzeggen. Bijvoorbeeld je contract is gestart vanaf de 17e van de maand. Dan moet je voor de 17e van de maand opzeggen. Stel: je zegt op voor de 17e van april. Dan stopt het lidmaatschap 4 weken later op 15 mei. Zeg je na 17 april op? Dan stopt het lidmaatschap na 8 weken. In dit geval vanaf 12 juni. 

Mocht je binnen 1 jaar, na het stopzetten van je lidmaatschap, besluiten opnieuw lid te worden. Dan komt er naast het lidmaatschapsbedrag eenmalig 35 euro inschrijfgeld bij.

Opzeggen is alleen schriftelijk mogelijk per mail: contact@breda-wandelt.nl. In deze mail ontvangen wij graag de reden van opzeggen.