Skip links

Kerst bij BredaWandelt

Kerstwandeling Breda

Vrijdag 16 en zaterdag 17 december

Beleef het ultieme kerstgevoel tijdens onze kerstwandeling. Dit jaar in nauwe samenwerking met het Ondernemersfonds Breda. Een mysterieus kerstverhaal neemt je dit jaar mee op avontuur langs prachtige plekken, waar geboren vertellers je met hun meeslepende verhalen betoveren en deze voor je ogen tot leven laten komen. Met als hoogtepunt een magische boottocht die je brengt naar het eeuwenoude geheim van Lucas Stas, de mysterieuze apotheker uit 1590.

Volg de Schim van Breda door donkere stegen en in onverwachte uithoeken. Laat je verwonderen door verhalen van moed, vindingrijkheid, angst en hoop. Betreed de betoverende wereld van Breda tijdens de feestdagen en laat je meevoeren door de magie van kerst.

De details

BANK15 zal je deze avond warm ontvangen in hun prachtig versierde kerstlocatie. Tijdens deze wandeltour verwennen we je met glühwein, chocomelk, lekkers en wandel je in een groep, onder begeleiding van een verteller, door en om de stad. Daar verwarmen wij je oren en je hart. Dit is een speciale avond uit voor jou, vrienden, je partner of familielid.Als de dagen korter worden, donker en koud. Veranderd het centrum in een sprookje van kerstsferen. De stad wordt verlicht met miljoenen lampjes en de pleinen zijn sfeervolle ingericht.

Wandel je mee?

Kosten & Ticket: (Ticket is incl. begeleiding, wandeling, 2 drankjes en lekkers.)