Skip links

Kerst bij BredaWandelt

Kerstwandeling Breda

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december

Organiseren wij in samenwerking met BANK15 een kerstwandeling met een warm kerstverhaal. We nemen je deze avond mee op avontuur in een prachtig verhaal dat je brengt naar bijzondere plekken. Met als hoogtepunt een kerstboulevard op een speciale locatie. Als de dagen korter worden, donker en koud. Veranderd het centrum in een sprookje van kerstsferen. De stad wordt verlicht met miljoenen lampjes en de pleinen zijn sfeervolle ingericht.

De details

BANK15 zal je deze avond warm ontvangen in hun prachtig versierde kerstlocatie. Tijdens deze wandeltour verwennen we je met glühwein, chocomelk, lekkers en wandel je in een groep, onder begeleiding van een verteller, door en om de stad. Daar verwarmen wij je oren en je hart. Dit is een speciale avond uit voor jou, vrienden, je partner of familielid.Als de dagen korter worden, donker en koud. Veranderd het centrum in een sprookje van kerstsferen. De stad wordt verlicht met miljoenen lampjes en de pleinen zijn sfeervolle ingericht.

Wandel je mee?

Kosten & Ticket: (Ticket is incl. begeleiding, wandeling, 2 drankjes en lekkers.)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en de aankomende events? Schrijf je in voor de maandelijkse BredaWandelt nieuwsbrief!