Skip links

Open dag BredaWandelt

Zaterdag 8 april

Zaterdag 8 april organiseren wij een Open Dag. Kom genieten en proeven van de sfeer bij BredaWandelt.

We hebben sinds dit jaar een uitgebreid aanbod, voor alle typen wandelaars. Met meer speciale wandelingen. Hierin kan jij kiezen voor het ritme van alleen doordeweeks, alleen in het weekend, of voor een combinatie van deze twee. Jij bepaalt! Iedereen heeft een andere behoefte. Daarom hebben we ook voor ieder wat wils! Kies het lidmaatschap dat bij jouw levensstijl past. Met je lidmaatschap bij BredaWandelt wandel je zo flexibel als jij dat zelf wil. Waar en wanneer jij wil en waar jij op dat moment zin in hebt.

Ben jij een ontdekker, wil je ontmoeten en actief bezig zijn? Heb je die stok achter de deur nodig om te wandelen of zoek je een gezellige en verrassende plek waar je anderen kan ontmoeten? Kom dan naar onze Open Dag! Op deze dag kan je alles vragen en worden er verschillende wandelingen georganiseerd.

Door bij ons aan te sluiten kom je in een veilige omgeving terecht waar jij je thuis kan voelen. Samen met mensen die dezelfde nieuwsgierigheid hebben en meer over elkaar en de stad willen ontdekken. Voel je toerist in eigen stad.

Meedoen?

Meld je aan via: https://www.breda-wandelt.nl/hoe-werkt-het/

Of via deze knop

Je kan inschrijven op de volgende tijden:

Kom je er niet uit? Je mag ons gerust bellen of mailen. We staan graag voor je klaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en de aankomende events? Schrijf je in voor de maandelijkse BredaWandelt nieuwsbrief!