Skip links

Open dag BredaWandelt

Open Dag 6 april 2024

Zaterdag 6 april organiseren wij een Open Dag. Kom genieten en proeven van de sfeer bij BredaWandelt. Tussen 10:00 en 13:00 uur verzorgen wij verschillende wandelingen.

We hebben bij BredaWandelt een uitgebreid aanbod, voor alle typen wandelaars. Met speciale wandelingen. Hierin kan jij kiezen voor het ritme van alleen doordeweeks, alleen in het weekend, of voor een combinatie van deze twee. Jij bepaalt! Iedereen heeft een andere behoefte. Deelnemers kiezen hun eigen ‘pakket’ uit het zeer uitgebreide aanbod.

We verzorgen een scala aan wandelingen in en om Breda. Doordeweeks op ochtenden en avonden, en ook in het weekend. Van kortere en langere stads- en natuurwandelingen, regelmatig met speciale thema’s en gidsen, tot uitgebreide ontdekkingen in het buitengebied. Kies het lidmaatschap dat bij jouw levensstijl past. Met je lidmaatschap bij BredaWandelt wandel je zo flexibel als jij dat zelf wil. Waar en wanneer jij wil en waar jij op dat moment zin in hebt.

Alvast een kijkje in ons systeem?

Wil je alvast een kijkje nemen in ons systeem en ervaren hoe alles werkt? Meld je dan aan via deze knop

Samengevat

Wij ontvangen je graag met drinken en lekkers bij de start- en eindlocatie vanuit ons kantoor in Surplus, Elisabeth, Leuvenaarstraat 91 te Breda.

Inschrijven kan op de volgende tijden:

Kom je er niet uit? Je mag ons gerust bellen of mailen. We staan graag voor je klaar.

Contactformulier

Meld je direct aan

Ben je nieuwsgierig, flexibel en actief? Sta je open om samen te wandelen, de stad Breda en haar omgeving beter te leren kennen, kom naar de open dag op zaterdag 16 september. Op deze dag kan je alles vragen en worden er verschillende wandelingen georganiseerd.

Aanmelden