Skip links

Veelgestelde vragen

Ja dat kan! Door op deze link te klikken kom je in de app en kan je een proefwandeling boeken.

Bekijk de verschillende lidmaatschap profielen. Heb je na het lezen van het bovenstaande voorbeeld en onze lidmaatschappen nog geen goed beeld wat bij je past? Plan dan hier een eerste proefwandeling in. Dan kijken we daarna graag met je samen om te zien wat het beste bij je past.

Kies een lidmaatschap wat bij jou past. Maak via deze link een account aan. Download de app voor op je telefoon (Download de app in de App Store of de Google Play Store). Open de app en log in. Ga in de app naar: studio. Je kan van start!

Je mag jouw lidmaatschap altijd opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 28 dagen.

Wil je later weer lid worden, betaal je hiervoor inschrijfgeld. 

Je kan jouw lidmaatschap heel makkelijk up- of downgraden. Je kan het altijd upgraden, maar downgraden maar twee keer per jaar.

Ja, als jullie op 1 adres wonen mag je samen met jouw partner het lidmaatschap delen.

Als lid krijg je vele voordelen bij onze partners. Als lid krijg je ook tot 35% korting op tickets van onze evenementen.

Basiswandeling
Is altijd onder begeleiding en heeft een afstand van 6-7 kilometer (Duurt 1 tot 1,5 uur). Deze wandelingen hebben altijd een thema. Vinden plaats in Breda. Start en stop hetzelfde en bij een horecagelegenheid.

Speciale wandeling
Zelfstandig wandelen in kleine groepjes met keuze uit verschillende afstanden. In de omgeving van Breda en daarbuiten (maximaal 45 min autorijden). Duur minimaal 3 uur.  Ontvangst met wat lekkers en drankje. Lokale component aanwezig (natuur, historie, regionaal). Met een digitale en/of uitgeschreven route. Extra’s aanwezig zoals muziek, kunst, cultuur, proeverij, brouwerij. 

Privé Tour
Onder begeleiding van een gids word je 1,5 - 2 uur meegenomen op tour. Deze gids gaat jou de bijzondere verhalen vertellen over het desbetreffende gebied. Je wordt rondgeleid en sluit de ochtend of middag altijd gezellig af met een drankje.

Thematische Challenge
Een aantal keer per jaar kan jij je opgeven voor de BredaWandelt challenge. Drie of vier weken lang word je gepusht om bijvoorbeeld elke dag 21 minuten te wandelen. Samen met andere deelnemers word je gemotiveerd maar motiveer je ook elkaar om die meters te maken.

Naast wandelingen die in het creditsysteem vallen, organiseert BredaWandelt jaarlijks events zoals 1x per jaar de 4-daagse en de kerstwandeling, 3x per jaar BredaWanKelt (kroegentocht) en soms een diner of stedentrip. Als lid krijg je op deze events tot wel 35 % korting. Voor vrienden is er een korting tot 20%, op de ticketprijs.

We bieden basis en speciale wandelingen, tours en challenges aan. Verder kan je deelnemen aan onze jaarlijkse evenementen. Bekijk de agenda voor alle activiteiten.

  • Basiswandeling 8x per week
  • Speciale wandeling 1x per week
  • Tour is 1x per maand
  • Challenge 3 x per jaar

Dit is in de agenda te zien. Klik op de activiteit en bekijk het aantal credits
In de agenda staan alle activiteiten beschreven en staan de toegewezen credits erbij.

Credits gebruik je om activiteiten te boeken. Met deze credits kun je een activiteit naar keuze reserveren. Het aantal credits dat je nodig hebt verschilt per activiteit. Het aantal credits dat je elke 4 weken ontvangt is afhankelijk van het lidmaatschap waarvoor jij je hebt aangemeld. Kom je binnen die 4 weken credits te kort, dan kan je die met voordeel bijkopen.

Je kan de credits altijd terug zien in de app. Download de BredaWandelt app via de Apple of Play Store

Verschillende activiteiten hebben verschillende tarieven die variëren van het type activiteit, voorbereidingstijd en de tijdsduur.

Geen zorgen, met een BredaWandelt lidmaatschap neem je de credits die over zijn mee naar de volgende 4 weken! Als je bijvoorbeeld in je volgende 4 weken 25 credits hebt, kun je tot maximaal 25 credits meenemen naar de volgende 4 weken. Als je nog extra credits over hebt, vervallen deze aan het eind van die 4 weken. Als je je account opzegt vervallen alle overgebleven credits op de laatste dag van je lidmaatschap.

In je proefperiode heb je credits van ons cadeau gekregen. Deze credits kan je gebruiken tot op de laatste dag van je proefperiode. Na deze datum vervallen je credits. Blijf je na je proefperiode bij ons en heb je extra credits of creditbundels gekocht tijdens je proefperiode? Dan neem je die mee naar de volgende 4 weken.

Goed nieuws: als lid kun je altijd met voordeel credits bijkopen! Wat je hiervoor betaalt is afhankelijk van jouw lidmaatschap. Bij een brons lidmaatschap betaal je voor 50 credits € 7,50, bij zilver 100 credits voor € 7,50, bij goud 100 credits voor € 6,00 en bij platina 100 credits voor € 5,00.

Telkens als je reserveert, zie je een annuleringsperiode (12 uur vooraf aan een activiteit). Als je een reservering op tijd annuleert, brengen we niets in rekening. We storten dan de credits, die je hebt gebruikt om te reserveren, automatisch naar je account terug. Als je te laat annuleert, brengen we de credits in rekening.

Jazeker! Dit kan gemakkelijk via de app of website. Worden er deelnemers lid via jou? Dan belonen wij dat graag met extra credits voor jou! 

Op internet: log in op je account op de BredaWandelt website, klik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek, navigeer naar Lidmaatschap en klik op Vrienden doorverwijzen.

In de app: log in op de BredaWandelt-app, tik op het tabblad Profiel in de rechterbenedenhoek en selecteer Verwijs een vriend.

Ja, we werken samen met de gemeente Breda. Bekijk via deze link hoe je dit kan inzetten.

Wist je dat je ook je lidmaatschap kan aanpassen? Door bijvoorbeeld van een goud lidmaatschap naar brons te gaan, of vriend te blijven van BredaWandelt.

Toch echt stoppen? Dat vinden we heel erg jammer. 

Je hebt een opzegtermijn van 28 dagen. Je moet dus 28 dagen voordat het contract stopt opzeggen. Bijvoorbeeld je contract is gestart vanaf de 17e van de maand. Dan moet je voor de 17e van de maand opzeggen. Stel: je zegt op voor de 17e van april. Dan stopt het lidmaatschap 4 weken later op 15 mei. Zeg je na 17 april op? Dan stopt het lidmaatschap na 8 weken. In dit geval vanaf 12 juni. 

Stuur ons een e-mail naar contact@breda-wandelt.nl met graag daarbij, waarom je op wil zeggen. Wil je opnieuw lid worden? Hou er dan rekening mee dat er inschrijfgeld gevraagd wordt.

Je mag jouw lidmaatschap altijd opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 28 dagen. Wil je later weer opnieuw lid worden, betaal je hiervoor €35,- inschrijfgeld.

Je kan jouw lidmaatschap up- of downgraden met een inachtneming van 28 dagen. Je kan het altijd upgraden. Downgraden kan maar twee keer per jaar. Dit is beide alleen mogelijk via de e-mail. Graag mailen naar: contact@breda-wandelt.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en de aankomende events? Schrijf je in voor de maandelijkse BredaWandelt nieuwsbrief!